Sök
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Hör av dig så hjälper vi dig! 019-30 40 40

VD-byte på Hexatronic Fiberoptic

Anders Tessmann lämnar och Magnus Eidebo tar vid.

Det finns en klyscha som säger att tiden går alldeles för fort när man har roligt och det stämmer faktiskt i mitt fall.

Jag har nu under 16 år, tillsammans med fantastiska kollegor, haft förmånen att få leda en verksamhet som under åren varit en ledande leverantör i arbetet med att bygga upp vår svenska fiberoptiska infrastruktur.
Vår svenska produktion har givetvis varit en bidragande faktor och vi har genom åren uppmärksammats genom ett flertal utmärkelser, bland annat Årets näringslivspris av Örebro kommun.

Idag är vi en del av ett börsnoterat bolag, vilket i sig varit en oerhört intressant och lärorik resa. Jag är mycket glad och tacksam över att ha fått vara en del av detta men nu är det dags att lämna över stafettpinnen. Den 1 augusti lämnar jag VD-posten i Hexatronic Fiberoptic och Magnus Eidebo tar över.
Magnus har många års erfarenhet från branschen och har redan under den tid han varit hos oss nått framgång med sitt sätt att leda. Jag har fullt förtroende för att han kommer att göra ett fantastiskt jobb med att driva Hexatronic Fiberoptic vidare.

Jag dröjer mig kvar i bolaget fram till årsskiftet med några projekt som skall genomföras.
Tack alla kollegor, kunder och leverantörer för 16 givande år! Tack för ert förtroende och ett gott samarbete och tack för många spännande möten och utmanande projekt. Jag kommer att se tillbaka på min tid i Hexatronic Fiberoptic med glädje.

Hälsningar
Anders Tessmann