Sök
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Hör av dig så hjälper vi dig! 019-30 40 40

Certifierade för Fujikura och EXFO

Svetsservice TD Fiberoptik

Vårt Servicecenter har öppet hela sommaren, dock kommer vi ha begränsat med personal under juli månad och därmed något längre leveranstider. Vi ni försäkra er om att få er Service utförd innan sommaren så är det ett bra tillfälle innan semestrarna drar igång. Kontakta oss för aktuella leveranstider eller för att boka in en service.

Hexatronic Fiberoptic är generalagenter för Fujikura fibersvetsar och mätinstrumenten från EXFO och också den enda auktoriserade servicepartnern för dessa fabrikat. Det innebär att det är oss du ska vända dig till vid serviceärenden eller reparationer. Vi kan även hjälpa dig med blåspistoler från Hexatronic vid behov av reparation.

På Servicecenter är vi fyra personer som jobbar heltid med att reparera, kalibrera och serva.

Välkommen!

Service för Fujikura fibersvetsar

Fujikura är världens i särklass största producent av fibersvetsar. Hexatronic Fiberoptic är Sveriges enda certifierade servicecenter för alla modeller av Fujikura fibersvetsar och svetstillbehör. Detta innebär att du kan få såväl garantireparationer som vanliga reparationer och service utförda hos oss. Hör av dig, så bokar vi in servicen eller reparationen. Det gör att du kan få tillbaka din fibersvets så snabbare. Du har också möjlighet att hyra en liknande svets under tiden som din egen är på service. Återkommande service på din fibersvets spar tid i längden och är en garant för hög produktivitet. För att få en bra totalekonomi rekommenderar ett av våra tre serviceavtal – Standard, Premium eller Superior. Du är varmt välkommen att höra av dig oavsett hur din situation ser ut.

Service, reparation och kalibrering av din EXFO

Har du ett mätinstrument från EXFO är det till oss du ska vända dig om du behöver service, reparation eller kalibrera ditt instrument. Vi är ett av totalt nio europeiska certifierade servicecenters för EXFO. Som alla certifierade servicecenters är våra tekniker utbildade på EXFO och använder EXFO:s kalibrerings- och verifieringsutrustning samt – givetvis – EXFO:s originaldelar.

Utöver reparation, service och kalibrering ser vi förstås till att ditt EXFO mätinstrument blir uppgraderat med den senaste programvaran.

Service och reparation av blåspistol från Hexatronic

I vårt Servicecenter kan vi reparera och serva blåspistoler från Hexatronic. Oavsett problem med er utrustning så har vi har alla reservdelar och tillbehör för att skicka tillbaka en komplett och fungerande maskin. Kontakta oss på Servicecenter så hjälper vi dig.