Sök
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Hör av dig så hjälper vi dig! 019-30 40 40

Certifierade för Fujikura och EXFO

Svetsservice TD Fiberoptik

Hexatronic Fiberoptic är generalagenter för Fujikura fibersvetsar och mätinstrumenten från EXFO. Det innebär att det är oss du ska vända dig till om du är i behov av service eller reparationer för dessa märken.

Service för Fujikura fibersvetsar

Fujikura är världens i särklass största producent av fibersvetsar. Hexatronic Fiberoptic är Sveriges enda certifierade servicecenter för alla modeller av Fujikura fibersvetsar och svetstillbehör. Detta innebär att du kan få såväl garantireparationer som vanliga reparationer och service utförda hos oss. Hör av dig, så bokar vi in servicen eller reparationen. Det gör att du kan få tillbaka din fibersvets så snabbare. Du har också möjlighet att hyra en liknande svets under tiden som din egen är på service.

Teckna serviceavtal och få ut maximalt av din Fujikura fibersvets

Återkommande service på din fibersvets spar tid i längden och är en garant för hög produktivitet. Vi är Sveriges enda certifierade servicecenter för Fujikura. För att få en bra totalekonomi rekommenderar ett av våra tre serviceavtal – Standard, Premium eller Superior. (Har du inget serviceavtal, kan vi dock ändå utföra servicen eller reparationen på din Fujikura). Du är varmt välkommen att höra av dig oavsett hur din situation ser ut.

Hyr en fibersvets

Ska din fibersvets på service eller behöver ni komplettera maskinparken tillfälligt? Vi har en bred modellpark som täcker de flesta behov. Vi har såväl kärnlinjerande och V-spårslinjerade enkelfibersvetsar som ribbonsvetsar.

Service, reparation och kalibrering av din EXFO

Har du ett mätinstrument från EXFO är det till oss du ska vända dig om du behöver service, reparation eller kalibrera ditt instrument. Vi är ett av totalt nio europeiska certifierade servicecenters för EXFO. Som alla certifierade servicecenters är våra tekniker utbildade på EXFO och använder EXFO:s kalibrerings- och verifieringsutrustning samt – givetvis – EXFO:s originaldelar.

Utöver reparation, service och kalibrering ser vi förstås till att ditt EXFO mätinstrument blir uppgraderat med den senaste programvaran.