Sök
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Hör av dig så hjälper vi dig! 019-30 40 40

Fujikura One-Click Cleaner

One-Click Cleaner är en patenterad produkt från marknadsledande Fujikura som täcker alla rengöringsbehov av fiberoptiska kontakter. Den rengör både snabbare och effektivare än traditionella metoder.
I toppen finns en kork med en liten en lucka för att rengöra ferrulen hos en lös kontakt. Man kan också ta bort hela korken för att kunna göra rent kontakten på baksidan i ett mellanstycke utan att behöva öppna ODF-enheten eller ta loss kontakten.
Alla One-Click Cleaners, oavsett storlek eller kontakttyp räcker till 500 rengöringar och fungerar både till UPC- eller APC-slipade kontakter.

SC, 2.5 mm för SC, FC, ST         LC, 1.25 mm för LC, MU


SC- och LC-Mini.
Oerhört smidiga när man skall göra rent där det är trångt, till exempel i ett fiberuttag som sitter nära golvet.
Lättare att ta med sig, samma kapacitet och samma effektiva rengöring.


Duplex LC
Rengör kontakter med dubbla hastigheten. Ett click för två kontakter i

till exempel ett mellanstycke eller på ett LC-Duplexkablage.

 

 

 


One-Click Ultra
I normala fall är våra standard One-Click fullt tillräckliga. Ultra-modellen rengör en större yta på en SC- eller FC-kontakt. Ultra tar bort smuts även utanför kontakternas anläggningsytor, i ytterkanten av ferrulen. Bra till exempel för mätinstrument eller mätkablage där man vill ha absolut rent.

 

 

Skillnaden i rengöringsyta på mellan One-Click Ultra och standard vid inspektion i ett mikroskop där hela kontaktytan är synlig.


Se alla varianter av One-Click Cleaner