Sök
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Hör av dig så hjälper vi dig! 019-30 40 40

Fiberteknikerdagarna 2020

En dag för dig som jobbar med det praktiska inom fiberoptik.
Välkommen till Fiberteknikerdagarna!
Efter förra årets succé med över 150 deltagare på tre orter återkommer nu våra omtyckta Fiberteknikerdagar. Nu på fler orter och i större lokaler. Vi kommer ha workshops om fiberblåsning, fibermätning och fibersvetsning samt kompetens och utbildning inom fiberoptik under fyra olika dagar under vecka sju och åtta.
Ett utmärkt tillfälle att få senaste nytt både vad gäller teknik, teori och praktisk kunskap från expertisen. Dessutom helt kostnadsfritt.

EXFO kommer att presentera sina bästa tips i praktisk fibermätning. Deras gedigna erfarenhet kommer att ge ny kunskap för såväl nybörjaren som den erfarna.

Marknadsledande Fujikura har fibersvetsar för alla behov, från de mest portabla för FTTH till avancerade kärnlinjerande svetsar. Fujikuras signum har alltid varit robusta, fältmässiga maskiner som håller i många år, dessutom de absolut snabbaste. Nyheter kommer att visas upp.

Edugrade är ett utbildningsbolag med fokus på fiber. Dom kommer att berätta om varför kompetensen är kritisk för kvalitén och kostnadseffektiviteten i våra nät.

Hexatronic Cables & Interconnect visar sina verktyg och produkter för fiberblåsning. Hexatronic har genom sina många år som kabel- och duktproducent skaffat sig värdefulla erfarenheter och kunskaper i det praktiska från sin egen fältsupport.

Örebro, 11 februari  
City konferenscenter
Klostergatan 23, Örebro

Malmö, 13 februari 
Scandic Segevång
Segesvängen, Malmö

Östersund, 18 februari  
Scandic Syd
Krondikesvägen 97, Östersund

Skellefteå, 20 februari  
Skellefteå Kraft Arena
Mossgatan 27, Skellefteå

Tider för alla orter 9:30-15:00

Det finns begränsat antal platser per ort, var ute i god tid för att försäkra er om en plats. Anmäl er genom att trycka på knappen ovan. Lunch ingår.

Har du frågor om Fiberteknikerdagarna?
Hör av dig till:

Anders Tessmann

019 – 30 40 47
070 – 735 33 73